- Sofia  тел.контакти

почетна > актуатори

Актуатори Rotork

ROTORK Remote Control [Роторк Римоут Контрол] проектира и произведува висококвалитетни пневматски, хидраулични и електрични актуатори за затворачка арматура.

Гамата на производи вклучува:

  • Актуатори со електрично, пневматско и хидраулично управување
  • Актуатори Ex изведба
  • Актуатори за исклучително ниски температури
  • Компоненти за приклучување

Симнете ги брошурите со производи користејќи ги копчињата оддесно.