- Sofia  tel.kontakte

fillimi > Hidorakumulues balloni

Hidroakumulues balloni Epe Italiana


EPE Italiana [Epe Italiana] është prodhues prijës i akumuluesve pajisjeve hidropneumatike.

REJA MP SHPK ofron këto produkte:

  • Akumulues balloni
  • Akumulues membrane
  • Amortizatorë pulsimi
  • Valvule dhe blloqe sigurie
  • Pajisje akumulatori
  • Pajisje për mbushje me azot

Tërhiqini broshurat e produkteve përmes sustave djathtas.