- Sofia  tel.kontakte

fillimi > lidhuni me ne

Lidhje me ne

Me kënaqësi do t’u përgjigjemi pyetjeve Tuaja. Nëse dëshironi do t’Ju dërgojmë prospekte aktuale për produktet që ofrohen prej nesh.
Ju lutemi përdorni formularin tonë për kontakt.

Si të lidheni me ne:

Rhea MP
kv. Vrajdebna, ul. 8 Nr. 17 ∙ BG 1839 Sofia , Bulgarien
tel. (+359 2) 9420-555
Faks: (+359 2) 9420-566
Posta elektronike: info@rheamp.bg
Orari i punës: Nga e hëna deri në të premten nga ora 9.00 deri në orën 18.00


Paralajmërim për mbrojtje të informacionit:

Jam dakord me këtë, që mbledhja, ruajtja dhe përdorimi i të dhënave të mia personale nga Reja MP SHPK është vetëm për qëllime marketingu dhe reklame.