- Sofia  тел.контакти

почетна > контактирајте не

Врска со нас

Со задоволство ќе одговориме на Вашите прашања. Ако сакате, ќе Ви испратиме актуелни проспекти на производите кои ги нудиме.
Ве молиме, користете ја нашата контакт форма.

Како да не контактирате:

Rhea MP
kv. Vrajdebna, ul. 8 Nr. 17 ∙ BG 1839 Sofia , Bulgarien
Тел. (+359 2) 9420-555
Факс: (+359 2) 9420-566
Електронска пошта: info@rheamp.bg
Работно време: Од понеделник до петок од 9.00 до 18.00 ч.


Предупредување за заштита на информацијата:

Се согласувам дека собирањето, чувањето и користењето на моите лични податоци од Реја МП ДООЕЛ е единствено со цел пазарни, маркетиншки и рекламни истражувања.