- Sofia  тел.контакти

почетна > контролни производи

Barksdale

Производи за автоматизација Barksdale

Без разлика за која област или сектор станува збор, секоја автоматизација може да биде проследена со воведување, трансфер и интерпретација на сигнали. Barksdale [Барксдејл] ги проектира и произведува потребните компоненти и системи од стандардниот сензор до електронската контрола за секоја апликација.


Производи со квалитет на највисоко ниво

Ние ги разбираме проблемите и задачите кои стојат пред нашите клиенти и секогаш сме спремни да им помогнеме на корисниците со сите наши специјализирани знаења кои името Barksdale го претворија во синоним за компетентност и квалитет во областа на механичката и електронска контрола на течни и гасовити средини. Наша мисија и обврска е да проектираме испитани производи со висок степен на функционална безбедност во секојдневната употреба.

Дали во областа на механичкото или електронското мерење и контрола, производите Barksdale се карактеризираат со високо ниво на квалитет и надежност.

Сместена во Германија, фирмата Барксдејл повеќе од 30 години развива сеопфатни и ориентирани кон иднината решенија. Името на компанијата значи создавање на производи со докажан квалитет и високо ниво на функционална безбедност.

Ние располагаме со глобално структурирана трговска мрежа и можеме да понудиме совет во однос на нашите иновативни производи за мерење на притисок, ниво, проток и температура.

За повеќе информација видете ги нашите каталози на производи: