- Sofia  tel.kontakte

fillimi > hidraulika

Eaton

To see our certificate, please click HERE

EATON [Itën] është prodhues prijës botëror i pajisjeve hidraulike për industrinë, makinat mobile dhe aerodinamikën. REJA MP SHPK ofron tërë gamën e produkteve hidraulikë të kompanisë, e cila përfshinë këto pajisje dhe komponentë:

  • Valvule dhe shpërndarës
  • Motorë hidraulik
  • Pompa hidraulike — helikoidale, me piston, me pllakë
  • Agregate hidraulike
  • Transmisione
  • Cilindra
  • Lidhje me tuba
  • Markuçë

Korporata EATON është krijuar në vitin 1911në Blunfijld, ShBA. Me xhiro për vitin 2008 prej 15,376 miliardë dollarëve dhe 75 000 nëpunës EATON Corporation u ofron produktet e veta dhe zgjidhje të tërësishme klientëve në 150 shtete.Eaton


About Eaton


Eaton Corporation is a diversified power management company with more than 100 years of experience providing energy-efficient solutions that help customers effectively manage electrical, hydraulic and mechanical power. With 2011 sales of $16.0 billion, Eaton is a global technology leader in electrical components, systems and services for power quality, distribution and control; hydraulics components, systems and services for industrial and mobile equipment; aerospace fuel, hydraulic and pneumatic systems for commercial and military use; and truck and automotive drivetrain and powertrain systems for performance, fuel economy and safety. Eaton has approximately 72,000 employees and sells products to customers in more than 150 countries.

Today, Eaton's businesses comprise five distinct segments: Electrical, Hydraulics, Aerospace, Truck and Automotive.

World class product names as Aeroquip™, Char-Lynn™, Hansen & Gromelle™, Hydro-Line™, Hydrokraft™, Hydrowa™, Integrated Hydraulics™, Synflex™, Vickers™, Walterscheid™ are integral parts of Eaton`s hydraulic business, worldwide.

Download Hydraulics Products Overview: M-HYOV-MR001-E4

Local / regional commitment.
Eaton believes that strong market knowledge, combined with local technical expertise and responsiveness, is essential to develop a partner network of trusted advisors. In addition to offering products, our channel partners can provide custom solutions to meet specific business challenges. Whether your need is to purchase an engineered system from a trusted partner who understands your industry or a local supplier with ‘off the shelf’ product availability and support, Eaton has a network of locally based system, distribution and service partners providing a one-stop-shop solution.

Link to Eaton website Product Library: http://eatonsite.com/HydPLL/menu_main.htm

Pajisje dhe komponentë hidraulikë


EATON Corporation është lider botëror në projektimin dhe prodhimin gamës së gjerë sistemesh dhe komponentësh hidraulike të sigurta dhe me efektivitet të lartë për përdorime mobile dhe industriale. Tregjet përfshijnë bujqësinë, ndërtimin, industrinë e minierave, industrinë pyjore, veprimtaritë komunale, magazina, për heqjen e dheut, transport, përpunim metalesh, metalurgji, ndërtim makinash, energjetikë, ndërtim anijesh.

Biznesi hidraulik i korporatës EATON përfshin artikuj me këto marka prestigjioze tregtare: Aeroquip®, Arrow®, Boston®, Char-Lynn®, Dynapower®, Eaton®, Everflex®, Hydro-Line®, Hydrokraft®, Hydrowa®, Synflex®, Ultronics®, Vickers®, Walterscheid® & Weatherhead®.Motorë hidraulik

Ne ofrojmë larmi të madhe motorësh hidraulikë – geroller dhe gerotor, haikoidale me piston dhe me pllaka nga shpejtësia e vogël dhe moment i lartë rrotullimi deri te shpejtësia e lartë dhe kapacitet i madh.


marka motorësh hidraulikë: Char-Lynn, Eaton, Vickers

Char-Lynn® Hidromotorë geroller dhe gerotor Char-Lynn® Hidromotorë geroller dhe gerotor

Motorët hidraulikë Char-Lynn® me shpejtësi të ulët dhe moment i lartë rrotullimi prodhohen për shpejtësi deri 2000 rpm dhe moment rrotullimi nga 200 deri 45,000 in-lbs. Ofrojmë opsione si frena të integruara, 2 shpejtësi dhe dhënës shpejtësie.

Motorë helikoidalë Motorë helikoidalë

Eaton ofron një gamë të gjerë motorësh heliloidalë me dy drejtime. Në produktet janë montuar shumë funksione si valvule dhe elemente kontrolli që të opimizojnë hapësirën dhe harxhimet e sistemit. Volum nga 7,0 deri 31,8 cm³/rev. Shpejtësi maksimale deri 4000 rpm.

Motorë me piston Motorë me piston

Eaton ofron gamën e plotë motorësh me piston. Volum nga 11 ccm deri 4100 ccm, shpejtësi 5500 rpm me presion 6000 psi.

Motorë me pllaka Motorë me pllaka

Motorët tanë me pllaka janë në versione me volum të ndryshëm të fiksuar. Të përdorur në aplikime industriale dhe mobile, motorët me pllaka ofrojnë zgjidhje kompakte dhe rentabile.Pompa


Pompat hidraulike nga Eaton sigurojnë funksionalitetin dhe stabilitetin prej të cilit keni nevojë.

Marka pompash: Vickers, Eaton, Hydrokraft

Pompa të dhëmbëzuara Pompa të dhëmbëzuara

Pompat e dhëmbëzuara Eaton janë kompakte dhe kanë moment të lartë rrotullues dhe janë me zhurmë jashtëzakonisht të vogël. Shumë funksione si valvule dhe elemente të kontrollit janë integruar brenda këtyre produkteve që të optimizohet hapësira dhe shpenzimet e sistemit.

Pompa industriale me piston me rreth të hapur Pompa industriale me piston me rreth të hapur

Eaton ofron një game e gjerë pompash me piston me rreth të hapur për aplikime me regjim të matur të punës në sektorin industrial. Ato ofrojnë fleksibilitetin e nevojshme për vënie në lëvizje të gamës së gjerë të sistemeve hidraulike. Pompat industriale me piston me markën Vickers përfshijnë një game të gjerë debatesh, që sigurojnë zgjidhje për nevojat Tuaja.

Pompa mobile me piston me rreth të hapur EATON ofron pompa me piston me rreth të hapur për aplikime me regjim të matur të punës për sektorin mobil.

Pompa industriale me piston me rreth të mbyllur Pompa industriale me piston me rreth të mbyllur

Eaton Hydrokraft ofron pompa industriale me piston të forta dhe të sigurta për presion të lartë me rreth të mbyllur. Pompa aksiale me piston karakterizohen me jetë jashtëzakonisht të gjatë shfrytëzimi. Pompat Hydrokraft janë me konstruksion through-drive, gjë që bën të mundshme vënien në lëvizje të shumë pompave me një bosht. Këto pompa janë me valvule dhe filtra të integruar.

Pompa mobile me piston me rreth të mbyllur Pompa mobile me piston me rreth të mbyllur

EATON ofron një game të gjerë pompa me piston rreth të mbyllur për aplikime me regjim të matur të punës për tregjet mobile. Ato janë jashtëzakonisht të përshtatshme për aplikime që kërkojnë kapacitet mesatar (< 85 HP) dhe presion të sistemit (< 380 Bar). Eaton është lider i njohur për produktet hidraulike me piston me regjim të rend të punës për aplikime mobile dhe industriale. Seritë 1 dhe 2 & Bent-Axis janë plotësuar me komponentë të reja elektronike të kontrollit, që janë montuar në pompën: nga kontroll I thjeshtë proporcional elektronik të volumit deri te kontrolli ndërlikuar kompleks me CAN komunikacione për kontroll të volumit dhe të presionit.

Pompame pllaka - Vickers™ Pumps Pompame pllaka - Vickers™

EATON Vickers përdor konstruksion me pllaka për prodhimin e pompave me debit të fiksuar, me nivel të ulët të zhurmës dhe me efektivitet të lartë. Këto pompa janë të përshtatshme si për tregun mobil, kështu edhe për atë industrial. Konstruksioni i tyre me module ofron fleksibilitet në debitin, montimin dhe ofron opsione të ndryshme për lidhje. Dizajni i jastëkut lejon kryerjen e lehtë të riparimit.
Valvule industriale

Valvule industriale

Valvule mobile

Valvule mobile


Shpërndarës proporcional

Shpërndarës proporcional

Valvule kertrixh (elemente të futura)

Valvule kertrixh (elemente të futura)
Servo valves

Servo valves

Agregate dhe sisteme hidraulike

Agregate dhe sisteme hidraulike
Tërhiqni broshurat e produkteve përmes sustave djathtës.