- Sofia  tel.kontakte

 > fillimi


Reja MP SHPK është furnizues prijës i sistemeve hidraulike dhe i pajisjes për kontroll dhe automatizim të proceseve industriale dhe është përfaqësuese e shumë kompanive që janë liderë në fushat e veta dhe kanë reputacion të shkëlqyeshëm. Si partnere të Eaton Corporation, Hauhinco Maschinenfabrik, Mahle Industrial Filtration, Bolenz & Schäfer, EPE Italiana, Universal Hydraulik, Pister, EMG Automation, Gradall, Rotork Remote Control, Willibrord Lösing Filtertechnik, ne ofrojmë një spektër jashtëzakonisht të gjerë produktesh që garantojnë siguri në proceset e punës.

Nuk ka rëndësi në se varet prej nesh përpunimin e detajit të vogël mekanik ose zhvillimi i një procesi të tërësishëm dhe të shtrenjtë metalurgjik, ne gjithnjë sillemi me përgjegjësi ndaj çdo elementi të punës sonë – nga analiza dhe projektimi teri te furnizimi, montimi dhe përmbajtja e pajisjes industriale. Produktet dhe shërbimet tona me cilësi të lartë çmohen lartë nga specialistët e të gjitha fushave të industrisë. Komponentët dhe sistemet hidraulike, pajisje për automatizim të proceseve të punës, teknika dhe aparatura laboratorike përdoren në nxjerrjen e mineraleve, në energjetikën, industrinë kimike, farmaceutike dhe të naftës në metalurgjinë e zezë dhe me ngjyra, në përpunimin e metaleve dhe në ndërtimin e makinave.

Produktet dhe shërbimet tona përfshijnë:
Që të njiheni më hollësisht me produktet dhe shërbimet e ofruara, ju lutemi përdorni sustat djathtës.