телефонформа за обратна връзкаконтактиза насновини

начало > новини > международен панаир - Пловдив

Рея МП ЕООД участва на Международния технически панаир в гр. ПловдивНа тазгодишния Международен технически панаир в гр. Пловдив РЕЯ МП ЕООД, направление “Индустриални системи”, представи продуктите на своите партньори EATON Corporation и MAHLE Indusriefiltration – хидравлични компоненти, съоръжения и аксесоари; хидравлични филтри и системи за обезпрашаване.

На нашия щанд посрещнахме клиенти от всички области на индустрията. Наш гост беше и Негово Превъзходителство г-н Джон М. Ордуей, посланик на САЩ. Посланик Ордуей отдели специално внимание на бизнеса на EATON Corportation в България.

Посетителите се запознаха с разширения спектър от предлаганите продукти и услуги. След старта на сътрудничеството с MAHLE Industriefiltration през месец август 2009 година РЕЯ МП ЕООД се превърна в българския доставчик с най-разнообразна и пълна продуктова програма в областта на индустриалната филтрация. Компонентите и агрегатите на EATON Corporation с марки Vickers, Char-Lynn, Walterscheid, Hydrowa, Hydrokraft, Aeroquip, представляващи безпрецедентно по обхвата си портфолио, утвърдиха лидерските позиции на фирмата в сферата на хидравликата.