телефонформа за обратна връзкаконтактиза насновини

начало > климатични системи > webasto > сервиз и резервни части

Webasto

Сервиз и резервни части

Магазин
телефон: (02)9420555; (02)9420514

Магазин МагазинОторизиран сервиз на фирма Webasto, Spheros и Dometic Waeco за България
Монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз и компютърна диагностика на всички видове отоплители, климатици и хладилници с марка Webasto, Spheros, Dometic Waeco.

телефон: (02)9420526
гореща линия: (02)9420555
мобилен: (087) 8420555


За нас

Рея МП ЕООД предлага комплексни решения за комфорт във всички видове транспортни средства, строителни и специални машини – системи за отопление, климатизация, охлаждане и вентилация. Чрез придобиването на "Диавия" продуктовата палета на фирмата, изключителен представител за България на концерна Webasto, беше разширена допълнително с многообразна гама климатични инсталации за микробуси, автобуси, селскостопански и пътно-строителни машини. Ние предлагаме изключително предимство за превозвачите - идеалното отопление и охлаждане се осигурява от един източник. Независимо, дали трябва де се оборудва фургон, специално превозно средство, линейка, железопътна или друга машина, ние винаги разполагаме с най-доброто решение за Вас. С отоплителите и климатичните инсталации на Spheros осигуряваме перфектния климат и в големи градски, междуградски и международни автобуси.

„Диавия“ конструира, произвежда и дистрибутира климатични инсталации от 1970 година. Фирмата е производител, утвърден като ориентиран към клиентите си доставчик, способен да отговори на изискванията и нуждите на всеки. В продуктовата програма са включени и системи за превоз на охладени и замразени продукти - хранителни стоки, цветя, козметика, лабораторни материали, както за първично, така и за допълнително вграждане.

Рея МП ЕООД е представител за България и на реномирания производител Dometic Waeco. Предлагаме богата продуктова гама от мобилни охлаждащи системи, електрозахранващи компоненти и асксесоари, климатични инсталации, части и оборудване за превозни средства - интересни и полезни продукти, проектирани за повече комфорт, по-голяма сигурност и удобство по време на път. Осигуряваме и специално проектирани хладилници за транспорт и съхранение на медицински продукти, храни и лабораторни материали. В продуктовата гама се включват хладилници и климатици за яхти, камиони, каравани и къмпери, камиони, леки автомобили и специални превозни средства.

Разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори и сервизи. Няма значение къде се намирате – ние сме винаги близо до Вас. В нашия оторизиран сервиз с високо квалифициран и обучен персонал монтираме, диагностицираме и обслужваме гаранционно и извънгаранционно всички марки изделия, които предлагаме. Богатата гама резарвни части на склад дава възможност за доставка в рамките на 24 часа до всяка точка на България.

Пълна информация за нашите продукти ще намерите на Климатични системи.Бърз избор