телефонформа за обратна връзкаконтактиза насновини

начало > задвижваща техника

Рея МП ЕООД е представителство за България на ZF Passau, ZF Gotha, OerlikonGraziano, VW Industriemotoren и Генератори Panda Fischer. Ние сме водещ доставчик на трансмисии, редуктори, мостове, двигатели и индустриални гуми за електро- и мотокари, строителни и селскостопански машини, минно оборудване, специализирана складова и транспортна техника.

Предлаганите от нас трансмисии са предназначени за практически всички видове кари с товароподемност до 60 тона. Разполагаме с висококачествени и надеждни решения както за малки вилични повдигачи и голфкари, така и за машини с голям капацитет, обслужващи ро-ро терминали. Доставяме задвижвания за ръчноводими кари, ретраци, работни платформи, автоматично направлявани транспортни системи.

Предимствата на индустриалните двигатели Volkswagen са безспорни - технологията е доказана милион пъти. Те са плод на изключителен опит, технически иновации, разработки и открития на най-големия в света производител на дизелови двигатели. Оттук е налице и неподражаемото ниво на надеждност, качество, икономичност и екологичност.

Супереластичните, пневматичните и бандажните гуми Marangoni са отличният избор за всяко индустриално приложение. Те се доставят на множество производители на кари, строителни и селскостопански машини, което е доказателство за изключително високото им качество.

Продуктовата гама на нашето направление Задвижваща техника съдържа следните продукти:

За да се запознаете по-подробно с предлаганите продукти и услуги, моля използвайте бутоните отдясно.